Wijn zoeker

Zoek


NOEN: echte thee!

vrijdag 11 januari 2013

Tine Heylen, de partner van Jeroen, is al jaren gepassioneerd door thee en brengt een eigen, authentiek thee-assortiment op de markt met een startdegustatie op zondag 3 februari in Restaurant Trente (Leuven).

Wist je dat wijn en ‘echte’ thee heel wat gemeen hebben? Wist je bijvoorbeeld dat thee jaargangen kent en dat de kwaliteit bepaald wordt door ‘terroir’ en het vakmanschap van de theemaker? Wist je dat thee een brede waaier aan verfijnde smaken kent en daardoor, net als wijn, beschouwd mag worden als een op-en-top gastronomisch product? Wist je dat thee gezond is? 

Graag stellen wij NOEN aan je voor, de specialist in fijne, losse thee. Authenticiteit, versheid en service betekenen alles voor ons. We kopen losse thee aan bij de beste invoerders uit Europa. Zij kopen rechtstreeks aan op het domein, voornamelijk bij kleine producenten die niet gericht zijn op export. Dat proef je. De beperkte hoeveelheden die beschikbaar zijn, garanderen een optimale versheid. Onze lijst met producten kun je terugvinden op onze website www.noenthee.be

We nodigen je graag uit op onze eerste degustatie op zondag 3 februari in restaurant Trente in Leuven (Muntstraat 36). We organiseren twee sessies, één van 15.00u-16.30u en één van 16.30-18.00u. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je tijdig in door te mailen naar info@noenthee.be of door ons te bellen op het nummer 0473/79.04.29.

Noenthee

Nieuwsoverzicht