Wijn zoeker

Zoek


Perslof voor Eva Fricke en Shelter Winery

dinsdag 19 februari 2013

Eva Fricke: "Newcomes des Jahres" Falstaff magazine
 
Wat een prachtig nieuws voor Eva Fricke: op 16 fabruari tot Newcomer des jahres door Falstaff magazine bekroond! En meer dan terecht: sedert september 2011 gaat ze haar volledig eigen weg, als zeldzame frisse wind in het op dit moment te weinig vernieuwende Rheingau. Haar productie blijft ridicuul en haast economisch onrealistisch laag, haar talent is des te groter. Philipp Wittmann sprak in 2009 wijze woorden toen hij Eva Fricke als grootste Rheingau talent bestempelde. En samen met haar zijn we meer dan trots! Haar 2012 Rieslingcollectie kondigt zich groots aan, einde maart komen de eerste flessen ervan binnen.
 
Via deze link lees je het persbericht van de laureaten
 
Shelter Winery: "one of world best Pinot Noir producers" Stuart Pigott
 
Shelter Winery bestaat 10 jaar. Stuart Pigott, één van de bekendste Engelstalige wijnjournalisten met focus op Duitse wijn, schreef een aardig bericht erover. In zijn aankondigingstwitter stond: "one of wold best Pinot Noir producers". Dat moet Hans-Bert en Silke deugd doen, die blijven kiezen voor kleinschaligheid en hun eigenzinnige stijl. En inderdaad, ze hebben nog steeds geen tractor, enkel een oude jeep en hun handen vol werklust en Pinot Noir passie.
 
Lees het smakelijke artikel via deze link

Dat Eva Fricke en Hans-Bert Espe (Shelter Winery) in dezelfde week deze mooie lof toebedeeld krijgen is een leuk toeval. Het zijn niet alleen onze twee "kleinste" domeinen (in productietermen dan gesproken), het zijn ook goede vrienden van elkaar.

Nieuwsoverzicht